Locations

Cliquez ici pour plus d'infos concernant la location de voitures

Occasions

Découvrez notre large gamme de véhicules d'occasion toutes marques

Carrosserie Valco

Nous disposons d'une carrosserie multimarque, Valco.

Découvrez nos offres du moment

Valckenier biedt nog meer keuze: gloednieuwe multimerkenaanbieder in Aalst

Begin januari 2020 kondigde mobiliteitsservicebedrijf Valckenier de komst van een multimerkensite in centrum Aalst aan. Sindsdien kan je op het Aalsterse rondpunt ‘den Haring’ terecht bij Valckenier voor de aankoop en het onderhoud van de merken Opel, Peugeot, Citroën en DS.

Vanuit de overtuiging dat zij de gebruiker maximale keuze moeten bieden, opende Valckenier in januari 2020 de multimerkenvestiging in Aalst. In het gebouw waar zich de Opel Van der Haegen-garage bevond, vulde Valckenier het aanbod aan met de merken Peugeot, Citroën en DS binnen diezelfde vestiging. Ook de gekende Opel garage in Asse wordt onder leiding van Valckenier verder uitgebaat.

Over Valckenier

Valckenier opende in 2020 te Aalst een multimerkensite voor Opel, Citroën, DS en Peugeot. Naast de verkoop van nieuwe wagens en de naverkoop, biedt Valckenier ook fleetoplossingen voor bedrijven aan. Daarnaast verhuurt Valckenier wagens via Valckenier Rent, waarbij klanten keuze hebben uit een wagenpark van 350 huurwagens, kunnen klanten in het Valckenier Car Center terecht voor de aankoop van een occassiewagen van eender welk merk en kunnen Aalstenaars autodelen via het unieke carsharingpoject Valckenier Share. Bovendien beschikken ze over een Battery Repair Center voor de herstelling van batterijen in elektrische wagens. Tot slot beheert Valckenier ook Valco, een regionale multimerkencarrosserie die erkend is door alle verzekeringsmaatschappijen.In de loop van 2021 staan ook verbouwingen gepland om de vestiging tot volwaardige multimerkenshowroom om te bouwen. Daarover volgt heel snel meer nieuws.

Nous sommes Valckenier

Ravi de vous rencontrer ! Nous sommes Valckenier. Présentons-nous.

Valckenier est votre partenaire pour tous vos besoins de mobilité. Proche, innovant et avec un service personnalisé. Parce que vous déplacez, vous préférez le faire avec le sourire.
C’est pourquoi notre solgan est : move with a smile!

Nos emplacements

Valckenier Opel-Citroën-DS-Peugeot

Kareelstraat 2
9300 Aalst
Tel.: 053/76.77.67

    Valckenier Opel    

Brusselsesteenweg 163
1730 Asse
Tel.: 02/452.57.99