Véhicules neufs

Découvrez notre large gamme de voitures neuves

Après-vente

Découvrez ici notre service après-vente.

Occasions

Découvrez notre large gamme de véhicules d'occasion toutes marques

Découvrez nos offres du moment

Valckenier biedt in 2020 nog meer keuze

Begin januari 2020 kondigde mobiliteitsservicebedrijf Valckenier de komst van een multimerkensite in centrum Aalst aan. Opel-rijders kunnen op het Aalsterse rondpunt ‘den Haring’ terecht bij Valckenier voor de aankoop en het onderhoud van het hun Opel. Ook de gekende Opel garage in Asse wordt onder leiding van Valckenier verder uitgebaat. In de loop van 2021 wordt de traditionele Aalsterse Opel-garage omgebouwd tot een gloednieuw Opel-verdeelpunt.

Over Valckenier

Valckenier opende in 2020 te Aalst een multimerkensite voor Opel, Citroën, DS en Peugeot. Naast de verkoop van nieuwe wagens en de naverkoop, biedt Valckenier ook fleetoplossingen voor bedrijven aan. Daarnaast verhuurt Valckenier wagens via Valckenier Rent, waarbij klanten keuze hebben uit een wagenpark van 350 huurwagens, kunnen klanten in het Valckenier Car Center terecht voor de aankoop van een occassiewagen van eender welk merk en kunnen Aalstenaars autodelen via het unieke carsharingpoject Valckenier Share. Bovendien beschikken ze over een Battery Repair Center voor de herstelling van batterijen in elektrische wagens. Tot slot beheert Valckenier ook Valco, een regionale multimerkencarrosserie die erkend is door alle verzekeringsmaatschappijen.

Nous sommes Valckenier

Ravi de vous rencontrer ! Nous sommes Valckenier. Présentons-nous.

Valckenier est votre partenaire pour tous vos besoins de mobilité. Proche, innovant et avec un service personnalisé. Parce que vous déplacez, vous préférez le faire avec le sourire.
C’est pourquoi notre solgan est : move with a smile!

Nos emplacements

Valckenier Opel Aalst

Kareelstraat 2
9300 Aalst
Tel.: 053/76.77.67

    Valckenier Opel Asse    

Brusselsesteenweg 163
1730 Asse
Tel.: 02/452.57.99