Locations

Cliquez ici pour plus d'infos concernant la location de voitures

Occasions

Découvrez notre large gamme de véhicules d'occasion toutes marques

Carrosserie Valco

Nous disposons d'une carrosserie multimarque, Valco.

Valckenier biedt in 2020 nog meer keuze

AALST- Naast de lancering van het Aalsterse autodelenproject Valckenier Share en de aankomende opening van de nieuwe Renault-en Dacia vestiging in Zottegem, kondigt mobiliteitsservicebedrijf Valckenier nu ook de komst van een multimerkensite in centrum Aalst aan. Vanaf 2 januari 2020 kunnen Opel-rijders op het Aalsterse rondpunt ‘den Haring’ terecht in het Plaza van der Haegen – by Valckenier voor de aankoop en het onderhoud van hun wagen. Komende maanden komen daar ook de merken Peugeot, Citroën en DS bij.

Valckenier maakt met de opening van het Plaza Van der Haegen de stap naar een multimerkenaanbod. Hoewel zij vandaag in de regio sterk gekend staan als Renault -en Daciadealer, is Valckenier zich ervan bewust dat het merk van een wagen niet langer een primaire driver is in de keuze van de gebruiker. “We zien een verschuiving in de behoeften van de consument. Daar waar de klant vroeger koos vanuit affiniteit met het automerk, gaat het vandaag veel meer over de oplossingen die wij als mobiliteitsspeler kunnen aanbieden. Niet het merk, maar de service en persoonlijke aanpak vormt de basis van een goede klantenrelatie.”

Vanuit de overtuiging dat zij de gebruiker maximale keuze moeten bieden, opent Valckenier in januari 2020 het ‘Plaza Van der Haegen – by Valckenier’ in Aalst. In het gebouw waar zich de Opel Van der Haegen-garage bevond, zal Valckenier komende maanden het Opel-aanbod aanvullen met pop-ups van de merken Citroën, DS en Peugeot binnen diezelfde vestiging. In de loop van volgend jaar staan ook verbouwingen gepland om de vestiging tot volwaardige multimerkensite uit te bouwen. “Voortbouwend op de jarenlange Opel-expertise van Van der Haegen – het vertrouwde Van der Haegen team blijft aan boord – en als aanbieder van Citroën, DS en Peugeot in Aalst willen we onze klanten een brede keuze aan modellen aanbieden”, verklaart zaakvoerder Guy Valckenier.

Over Valckenier

Valckenier heeft vandaag zes Renault/Dacia- vestigingen verspreid over Aalst, Kobbegem, Londerzeel, Ninove, Zottegem en Zaventem en opent in 2020 te Aalst een multimerkensite voor Opel, Citroën, DS en Peugeot, het Plaza Van der Haegen – by Valckenier. Naast de verkoop van nieuwe wagens en de naverkoop, biedt Valckenier ook fleetoplossingen voor bedrijven aan. Daarnaast verhuurt Valckenier wagens via Valckenier Rent, waarbij klanten keuze hebben uit een wagenpark van 350 huurwagens, kunnen klanten in het Valckenier Car Center terecht voor de aankoop van een occassiewagen van eender welk merk en kunnen Aalstenaars autodelen via het unieke carsharingpoject Valckenier Share. Bovendien beschikken ze over een Battery Repair Center voor de herstelling van batterijen in elektrische wagens. Tot slot beheert Valckenier ook Valco, een regionale multimerkencarrosserie die erkend is door alle verzekeringsmaatschappijen.

Nos emplacements

Plaza Van der Haegen - by Valckenier

Kareelstraat 2
9300 Aalst
Tel.: 053/76.77.67

    Van der Haegen - by Valckenier    

Brusselsesteenweg 163
1730 Asse
Tel.: 02/452.57.99