Nieuwe Wagens

Ontdek ons breed gamma aan nieuwe wagens.

Naverkoop

Ontdek hier onze dienst naverkoop.

Tweedehandswagens

Ontdek ons breed gamma aan tweedehandswagens alle merken.

Ontdek onze deals van het moment

Valckenier biedt nog meer keuze: gloednieuwe Citroën verdeler in Aalst

Begin januari 2020 kondigde mobiliteitsservicebedrijf Valckenier de komst van een multimerkensite in centrum Aalst aan. Sindsdien kan je op het Aalsterse rondpunt ‘den Haring’ terecht bij Valckenier voor de aankoop en het onderhoud van het merk Citroën.

Vanuit de overtuiging dat zij de gebruiker maximale keuze moeten bieden, opende Valckenier in januari 2020 de Citroën pop-up vestiging op in Aalst. In het gebouw waar zich de Opel Van der Haegen-garage bevond, vulde Valckenier het aanbod aan met het merk Citroën binnen diezelfde vestiging.

Over Valckenier

Valckenier opende in 2020 te Aalst een multimerkensite voor Opel, Citroën, DS en Peugeot. Naast de verkoop van nieuwe wagens en de naverkoop, biedt Valckenier ook fleetoplossingen voor bedrijven aan. Daarnaast verhuurt Valckenier wagens via Valckenier Rent, waarbij klanten keuze hebben uit een wagenpark van 350 huurwagens, kunnen klanten in het Valckenier Car Center terecht voor de aankoop van een occassiewagen van eender welk merk en kunnen Aalstenaars autodelen via het unieke carsharingpoject Valckenier Share. Bovendien beschikken ze over een Battery Repair Center voor de herstelling van batterijen in elektrische wagens. Tot slot beheert Valckenier ook Valco, een regionale multimerkencarrosserie die erkend is door alle verzekeringsmaatschappijen. In de loop van 2021 staan ook verbouwingen gepland om de vestiging tot volwaardige Citroën-showroom uit te bouwen. Daarover volgt heel snel meer nieuws.

Wij zijn Valckenier

Aangename kennismaking! Wij zijn Valckenier. Laten we onszelf even aan je voorstellen.

Valckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, dat doe je het liefst met de glimlach.
Daarom is ons motto: move with a smile!

Onze vestiging

Valckenier Citroen Aalst

Kareelstraat 2
9300 Aalst
Tel.: 053/76.77.67