Nieuwe Wagens

Ontdek ons breed gamma aan nieuwe wagens.

Naverkoop

Ontdek hier onze dienst naverkoop.

Tweedehandswagens

Ontdek ons breed gamma aan tweedehandswagens alle merken.

Valckenier: jouw nieuwe officiële KIA-verdeler in Aalst

Valckenier biedt jou nog meer keuze: vanaf 1 december 2021 kunnen Kia-rijders in de Valckenier vestiging aan de Siesegemlaan in Aalst terecht voor de aankoop en het onderhoud van hun KIA. Het team van voormalige KIA-garage Autobedrijf Europa verhuist mee: de vertrouwde medewerkers zullen de klanten blijven verder helpen, zij het op een andere locatie. De huidige Valckenier vestiging in Aalst zal dus naast de merken Renault en Dacia ook het merk KIA huisvesten.

Met de toevoeging van KIA verruimt Valckenier het aanbod aan moderne mobiliteitsoplossingen verder: het KIA gamma heeft verschillende modellen aan betrouwbare elektrische en plug-in hybride wagens die bovendien op een 7-year warranty kunnen rekenen. Zo kan Valckenier jou als klant nog meer keuze bieden en als mobiliteitspartner haar belofte blijven waarmaken: move with a smile!

Wij zijn Valckenier

Aangename kennismaking! Wij zijn Valckenier. Laten we onszelf even aan je voorstellen.

Valckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, dat doe je het liefst met de glimlach.
Daarom is ons motto: move with a smile!

Ontdek het Valckenier verhaal

Onze vestiging

Valckenier Kia

Siesegemlaan 1
9300 Aalst
Tel.: 053/60.52.70