Verhuur

Klik hier voor meer info over het huren van een wagen.

Tweedehandswagens

Ontdek ons breed gamma aan tweedehandswagens alle merken.

Carrosserie Valco

Wij beschikken over een multimerken carrosserie, genaamd Valco.

Ontdek onze deals van het moment

Valckenier biedt nog meer keuze: gloednieuwe multimerkenaanbieder in Aalst

Begin januari 2020 kondigde mobiliteitsservicebedrijf Valckenier de komst van een multimerkensite in centrum Aalst aan. Sindsdien kan je op het Aalsterse rondpunt ‘den Haring’ terecht bij Valckenier voor de aankoop en het onderhoud van de merken Opel, Peugeot, Citroën en DS.

Vanuit de overtuiging dat zij de gebruiker maximale keuze moeten bieden, opende Valckenier in januari 2020 de multimerkenvestiging in Aalst. In het gebouw waar zich de Opel Van der Haegen-garage bevond, vulde Valckenier het aanbod aan met de merken Peugeot, Citroën en DS binnen diezelfde vestiging. Ook de gekende Opel garage in Asse wordt onder leiding van Valckenier verder uitgebaat.

Over Valckenier

Valckenier opende in 2020 te Aalst een multimerkensite voor Opel, Citroën, DS en Peugeot. Naast de verkoop van nieuwe wagens en de naverkoop, biedt Valckenier ook fleetoplossingen voor bedrijven aan. Daarnaast verhuurt Valckenier wagens via Valckenier Rent, waarbij klanten keuze hebben uit een wagenpark van 350 huurwagens, kunnen klanten in het Valckenier Car Center terecht voor de aankoop van een occassiewagen van eender welk merk en kunnen Aalstenaars autodelen via het unieke carsharingpoject Valckenier Share. Bovendien beschikken ze over een Battery Repair Center voor de herstelling van batterijen in elektrische wagens. Tot slot beheert Valckenier ook Valco, een regionale multimerkencarrosserie die erkend is door alle verzekeringsmaatschappijen.In de loop van 2021 staan ook verbouwingen gepland om de vestiging tot volwaardige multimerkenshowroom om te bouwen. Daarover volgt heel snel meer nieuws.

Wij zijn Valckenier

Aangename kennismaking! Wij zijn Valckenier. Laten we onszelf even aan je voorstellen.

Valckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, dat doe je het liefst met de glimlach.
Daarom is ons motto: move with a smile!

Onze vestigingen

Valckenier Opel-Citroën-DS-Peugeot

Kareelstraat 2
9300 Aalst
Tel.: 053/76.77.67

    Valckenier Opel    

Brusselsesteenweg 163
1730 Asse
Tel.: 02/452.57.99