Afspraak op 14 en 15 september op de Renault! Yes Days in alle Valckenier showrooms

Ontdek het nieuwe valckenier-verhaal

Mobiliteit is in beweging. Het toenemende belang van ecologie en digitale tools beïnvloedt onze lokale verplaatsingen. We willen ons meer dan ooit betrouwbaar, veilig én makkelijk kunnen verplaatsen. En dat met de glimlach.

Bij Valckenier staat maximale klanttevredenheid centraal. Wij zijn ons bewust van de nood aan nieuwe mobiliteitsoplossingen. We durven naar de toekomst te kijken en beschikken steeds meer over een brede waaier aan lokale en betrouwbare oplossingen. Want jezelf verplaatsen, dat moet efficiënt en met de glimlach gebeuren. Met andere woorden, move with a smile.

Benieuwd naar wat Valckenier jou te bieden heeft? Kom dan tijdens de opendeurdagen van 14 en 15 september 2019 langs in een van de Valckenier-showrooms en ontdek hoe wij jou laten glimlachen. Geniet daarnaast van een hapje en een drankje en beleef oneindig springkasteelplezier.

Doe mee met de wedstrijd en win een Nieuwe Renault Clio

Profiteer in september van onze uitzonderlijke YES! Deals op alle modellen. En mis de Renault YES! Days niet. Wie weet win jij wel een nieuwe Renault Clio? Yessss!

Je kan nog tot 15 september deelnemen aan de Renault YES! Days-wedstrijd en kans maken om een nieuwe Renault Clio te winnen. Deelnemen is eenvoudig: klik hier en beantwoord de vraag en ga op 14 en 15 september langs bij Valckenier om je deelname te valideren. Dan rest jou enkel nog  in spanning te wachten op de trekking. 

Veel succes en graag tot 14 en 15 september! 

Het Valckenier team,
Aalst, Londerzeel, Kobbegem, Ninove en Zaventem