Valckenier is in 2020 opnieuw Renault Dealer of The Year. Bedankt!

Ook dit jaar zijn we fier te mogen aankondigen dat we door Renault tot 'Dealer of the Year', kortweg 'DOTY 2020', zijn benoemd! De Dealer of the Year bekroning valt jaarlijks twee Renault-dealers uit België en Luxemburg te beurt. De award zet de spelers met de beste verkoopresultaten en de hoogste klantentevredenheid in de bloemetjes. 

Wij blijven bij Valckenier vasthouden aan een klantgerichte en persoonlijke service. Daarom zijn we trots dat we deze bekroning na een toch wel ongewoon en heftig jaar in ontvangst mogen nemen. Het is in 2020 bovendien de zevende maal dat we tot Renault Dealer of the Year worden uitgeroepen. Voor ons is dit dan ook meer dan een titel; de Dealer of the Year award staat symbool voor het jarenlange vertrouwen van onze klanten in onze team(s). Da’s waar we het iedere dag opnieuw voor doen.

De Dealer of the Year award is voor het volledige Valckenier team de kroon op het werk: een mooie en verdiende erkenning voor ons dagelijkse streven om maximaal ten dienste van onze klanten te staan en een ‘move with a smile’ mobiliteitsoplossing te bieden.

We dragen deze bekroning graag op aan al onze medewerkers die dag in, dag uit de Valckenier servicegerichtheid waarmaken. Bedankt!