Ons voornemen voor 2020? Jou nog meer keuze bieden!

Meer dan ooit willen we jou persoonlijke, betrouwbare en nabije mobiliteitsoplossingen bieden:

Een extra Valckenier-vestiging in Zottegem

Sinds 16 december 2019 kan je met jouw Renault- of Dacia-wagen in een bijkomende Valckenier-vestiging terecht. We nemen in Zottegem de fakkel over van garage Van Brantegem en verwelkomen jou samen met het vertrouwde Van Brantegem-team nu ook graag op de Steenweg Op Aalst 101 in Zottegem.

Opening van het Plaza Van der Haegen - by Valckenier

Op 2 januari 2020 opent in Aalst het Plaza Van der Haegen-by Valckenier. Hier vind je vanaf het nieuwe jaar jouw gekende Opel-specialisten terug, samen met pop-ups van Peugeot, Citroën en DS die de komende maanden tot een volwaardige multimerkensite worden uitgebouwd.

Verdere uitbouw van onze mobiliteitsservices

Ook in 2020 zet Valckenier volop in op een brede waaren van services. Je koopt en onderhoudt bij ons niet alleen jouw nieuwe wagen, je kan er ook een huren via Valckenier Rent, je kan autodelen in Aalst met Valckenier Share, of een jonge tweedehandswagen op de kop tikken in het Valckenier Car Center (diverse merken). Voor de herstellingen kan je met de batterij van jouw elektrische wagen terecht in het Battery Repair Center en voor carrosseriewerken bij Valco (eveneens diverse merken).

Jij kiest simpelweg wat je nodig hebt. Want ook in 2020 willen wij onze belofte waarmaken: Move with a smile! Wij wensen je prettige eindejaarsfeesten en hopen je ook in 2020 in een van onze vestigingen te mogen verwelkomen.

Het Valckenier-team