En de winnaar van Renault Twingo van Valckenier Zottegem is... 


Valckenier ondersteunt de Zottegemse Eindejaarsactie 2020 en geeft Renault Twingo cadeau!

Winkelcentrum Zottegem, de Zottegemse VZW, organiseert ieder jaar een eindejaarsactie om lokale handelaars in het stadcentrum te steunen. Telkens heeft de organisatie een veelbelovende hoofdprijs in petto en dat was in 2020 niet anders! De winnaar van de editie van 2020 zou met een Renault TWINGO naar huis mogen rijden, voor de helft geschonken door... Valckenier Zottegem! Als lokale mobiliteitsaanbieder ondersteunen we maar al te graag lokale initiatieven en zijn we met veel plezier partner van VZW Winkelcentrum Zottegem.

En de winnaar is...

Martine! Zij is dé gelukkige Zottegemse die voortaan met een Renault Twingo van Valckenier Zottegem door de stad en (en daarbuiten) mag rijden! 

Op dinsdagavond 20 april 2021 vond de officiële overhandiging plaats. In het bijzijn van het bestuur van VZW Winkelcentrum Zottegem, burgemeester van Zottegem Jenne De Potter en de medewerkers van Valckenier Zottegem mocht Martine de sleutel in ontvangst nemen. 

Een dikke proficiat aan Martine en bedankt aan VZW Winkelcentrum Zottegem voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Als lokale mobiliteitspartner werken we maar al te graag mee aan dergelijke lokale initiatieven. 

Move with a smile, Martine! 

Herbekijk het filmpje