Valckenier Groep valt in de prijzen

De afgelopen weken is Valckenier Groep als Renault-en Daciaverdeler tweemaal in de prijzen gevallen. Donderdag 20 juni 2019 werden we door Link2Fleet uitgeroepen tot Fleet Dealer Of The Year. Een week later bekroonde Transportmedia ons tot Best Of Van Dealer voor Renault en finaal tot Super Best Of Van Dealer over alle merken heen. “Beide Awards en nominaties zijn een erkenning voor onze Fleet activiteiten, waar we als Groep reeds een aantal jaren sterk op inzetten”, aldus zaakvoerder Guy Valckenier.

Fleet dealer of the year

Op basis van kwaliteitsenquêtes bij professionele klanten van alle deelnemers werd door organisator Link2Fleet een objectieve evaluatie gemaakt, om zowel voor Vlaanderen, Wallonië als Brussel één winnaar te kiezen. Dat we in Vlaanderen absolute nummer één in Fleet activiteiten blijken te zijn, “is een heel mooie erkenning voor de inspanningen die we doen voor onze professionele klanten”, aldus zaakvoerder Guy Valckenier.

Naast onze dagelijkse inzet voor particuliere verkoop, naverkoop en andere diensten, werkt Valckenier Groep namelijk al jaren heel hard op fleet activiteiten. Daarbij wordt steeds naar dezelfde aanpak gestreefd als bij de particuliere diensten: een persoonlijke service, heel dicht bij de klant staan en proberen met hem of haar mee te denken. De prijs is dan ook een heel mooie en dankbare erkenning. Het helpt ons om ons imago op de professionele markt nog meer uit te breiden. “Want laten we eerlijk zijn: deze award winnen met Renault is net iets moeilijker dan met BMW of Mercedes

“Bij Valckenier gaat de klant naar buiten met een antwoord dat het best past bij zijn professionele vereisten. Alles wordt in het werk gesteld om de klant onder alle omstandigheden mobiel en volledig operationeel te houden”, zijn maar een aantal reacties die bij Fleet klanten van Valckenier top of mind zijn.

Super Best Van Dealer

Naast Fleet Dealer Of The Year, zijn we ook Super Best of Van Dealer, een uitreiking georganiseerd door Transportmedia. Verdelers van een arsenaal aan automerken waagden hun kans om de juryleden, waaronder autofederatie Traxio en Febiac, te overtuigen. Deze keer ging niet het om het aantal stemmen van klanten zelf, maar om het presenteren van een sterk inhoudelijk dossier. We lichtten de huidige werking van onze Groep toe en zetten onze toekomstplannen in de verf. Onze initiatieven rond carsharing met Valckenier Share, uitbreiding met een nieuwe vestiging in Zottegem en andere zaken als het Battery Repair Centre en het gecentraliseerde Call Centre vielen niet alleen in de smaak, maar zorgden er ook voor dat we als grote winnaar uit de bus kwamen.

Net zoals de Renault Dealer Of The Year Award, die we begin dit jaar ontvingen, geven ook deze prijzen ons een boost om als Groep samen met al onze klanten, zowel particulieren als Fleet, verder te bouwen aan de toekomst. Heb je vragen over onze Fleet activiteiten, de prijzen of andere diensten? Neem dan contact op met Sven De Proft via sven.deproft@valckeniergroep.be.

"We onderschrijven hiermee duidelijk onze VAAS strategie. Valckenier As A Service. Zeg maar een totaal servicepakket en bereikbaarheid, met moderne en toekomstgerichte initiatieven voor alle onze klanten, zeker ook bedrijven"