Valckenier ook in 2021 meer dan ooit nabij!

Valckenier kijkt met veel goesting vooruit naar het komende jaar.
Want in 2021 willen we als mobiliteitsaanbieder meer dan ooit nabij zijn. 

Altijd in de buurt

Met de komst van het nieuwe jaar breiden we onze lokale aanwezigheid uit. Met de opening van vier nieuwe locaties te Gent, Ledeberg, Lokeren en Brugge vanaf 4 januari staat het Valckenier team van Zaventem tot Brugge voor je klaar. We heten jou van harte welkom!

Je kan rekenen op een kwalitatieve service in jouw buurt dankzij onze dertien vestigingen verspreid over Vlaanderen. Daarbij houden wij vast aan een lokale aanpak: elke Valckenier locatie heeft haar eigen aanbod, afgestemd op de noden van de regio. Vanuit elke lokale vestiging willen we zo een antwoord kunnen bieden op de plaatselijke mobiliteitsbehoeften en onze bijdrage leveren tot de mobiliteit in de regio.

Altijd bereikbaar

Niet alleen kan je in dertien vestigingen bij ons terecht voor een mobiliteitsoplossing op maat, ook zijn wij bereikbaar via een waaier aan contactmogelijkheden. Zo kies jij hoe je ons wil contacteren, op de manier die jou het beste past. Via telefoon of mail, een chat- of een videogesprek, een persoonlijke afspraak of bezoek in een van onze dertien lokale vestigingen, het Valckenier team helpt je met de glimlach verder. We staan voor je klaar, steeds met een warme, persoonlijke aanpak, zoals onze klanten van ons gewoon zijn.

Bekijk hier ons realtime overzicht aan contactmogelijkheden

Hopelijk tot binnenkort, 

Het Valckenier-team!