Valckenier mobiliteitspartner van Kinepolis On Tour

Samen met Valckenier genoten honderden gezinnen van 12 tot 24 mei van een bijzonder familiemoment in de wagen, met een bakje popcorn in de hand… Want Valckenier was partner van Kinepolis on Tour, de buitengewone drive-in bioscoopbeleving aan het Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs

Maar liefst 4500 gezinnen schoven afgelopen weken aan op de parking van het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tijdens Kinepolis on Tour genoten zij van een uniek familiemoment in de drive-in bioscoop, vanuit de wagen én met een bakje popcorn bij de hand. Ook Valckenier was als trotse partner twee weken lang van de partij. Als familiebedrijf staan we volledig voor jullie klaar met een brede waaier aan automerken en vernieuwende mobiliteitsoplossingen op maat van families. Bij Valckenier ga je met de glimlach de baan op, of het nu gaat om een ruime gezinswagen, een praktische huurwagen voor de volgende familiereis, een elektrische autodeelwagen als tweede wagen of… een drive-in bioscoopbeleving!

En of men van de film heeft genoten...

Tientallen gezinnen bezorgden ons hun meest ludieke familie popcornmoment tijdens de drive-in en maakten zo kans op een week de baan op met hun favoriete Valckenier gezinswagen. Onvergetelijke familiemomenten zoals deze creëren, daar gaan wij bij Valckenier voor.  Mobiliteit op maat van jouw familie, door onze familie. Move with a smile!

Voor de gelegenheid maakte de familie Valckenier ook een leuke reclamespot: check 't hier!