Dit was de Valckenier Classic 2022 XXL

Op 27 maart 2022 organiseerde Valckenier in samenwerking met Maspoe de zevende editie van de Valckenier Classic 2022. Na twee virutele (corona-)edities was het eindelijk tijd om onze welkgekende wielertoeristentocht nieuw leven in te blazen. En of dat gelukt is! Met zo'n 1700 deelnemers kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Geniet na met onze aftermovie onderaan dit artikel of laat je overtuigen om volgend jaar deel te nemen.

De Valckenier Classic 2022 werd een XXL-editie. Dit jaar kon groot en klein maar liefst op drie Valckenier locaties, verspreid over Vlaanderen, genieten van magnifieke en volledig uitgestippelde wielerroutes. Move with a smile voor iedereen, dus, want de Valckenier Classic vond plaats in Aalst, Gent en Brugge!

Vetrekkende vanuit één van de Valckenier vestigingen hadden de deelnemers de keuze tussen drie verschillende routes: één van 25 km, één van 60 km en één van 90 km. Alle wielerroutes werden bewegwijzerd en Maspoe zorgde voor de nodige professionele bevoorraading onderweg.

Bovendien werden de parcours van 25 km en 26 km ook G-sport toegankelijk gemaakt. Kortom, iedereen was welkom!

Bij aankomst konden de deelnemers bekomen van de fietstocht met een verfrissend drankje in een feestelijke sfeer. Ze legden ook hun deelname vast met een foto voor de "We Did It Wall".

Bedankt aan alle aanwezigen en heel graag tot volgend jaar!