Valckenier Share verwelkomt nieuwe partner! 

De autodeeldienst van Valckenier, Valckenier Share, zit in de lift! In juni 2020 lanceerde de autodeeldienst samen met de intercommunale Solva en autodelen.net een globaal autodeelsysteem in vijftien gemeenten in Zuid-Oost-Vlaanderen. Daarin worden 31 elektrische deelwagens ter beschikking gesteld voor zowel medewerkers van gemeenten als particuliere gebruikers. Sinds de lancering is het Valckenier Share team aan de slag gegaan om zowel geïnteresseerde burgers, gemeentebesturen als medewerkers van die gemeenten te informeren via (digitale) infosessies. Dat leverde heel wat belangstelling en registraties op. Ook werd de website van Valckenier Share stap voor stap geüpdatet, zodat bezoekers nog beter hun weg vinden op de website. 

En dat is nog niet alles... 

FIOLA op weg met de deelwagens van Valckenier Share

vanaf oktober ruilt Fiola VZW, de gespecialiseerde zorgfirma voor mensen met een beperking, een deel van haar vast wagenpark in voor de elektrische deelwagens van Valckenier. Het bedrijf moedigt (nieuwe) medewerkers aan om zich lokaal te verplaatsen naar hun patiënten met elektrische deelwagens van Valckenier Share. In september hebben een aantal medewerkers van Fiola VZW reeds 'proefgereden' en vanaf 1 oktober startte de samenwerking officieel. De medewerkers en de directeur van Fiola, Dirk Mombaerts, kregen een uitgebreide presentatie en praktische uitleg over het gebruik van de elektrische deelwagens, maakten kennis met het principe 'autodelen' en leerden werken met de applicatie waarin de wagens worden gereserveerd.

Valckenier Share is nabij, betrouwbaar en altijd bereikbaar

Gebruikers van de autodeeldienst Valckenier Share kunnen rekenen op een klantgerichte, nabije service. Het delen van de wagen gebeurt dan wel volledig mobiel en biedt een snelle, innovatieve oplossing voor wie zich veilig en comfortabel wil verplaatsen, vanuit haar jarenlange ervaring binnen de mobiliteit weet Valckenier dat de gebruiker ook op begeleiding of ondersteuning rekent. Met andere woorden, een autodeeldienst die zekerheid en betrouwbaarheid garandeert.

Uitgebreide informatie over de werking van het systeem, o.a. geïllustreerd a.d.h.v. instructieve video’s en nuttige infobundels, is dan ook beschikbaar op de website van Valckenier Share. Regionaal autodelen met de voordelen van een overkoepelende systeem. Figuurlijk en letterlijk een service bij de deur!

Share with a smile!

Meer weten over de autodeeldienst Valckenier Share?

Alle info vind je op www.valckeniershare.be!